FACEBOOK

Човек на Бербо и Гела е организатор на кървавия протест: Кралев

„Отдавна стана ясно, че имаме проблем с управлението на футбола в страната и футболното хулиганство. Има и проблем с цялото управление на спорта през последните 3 години, който вече е политически. Много хора се опитаха да използват напрежението между фенове, БФС и собственици на клубове и да нагнетяват напрежение. Аз питам кой е истинският организатор на този протест?

МВР не сподели пред обществеността с каква оперативна информация разполага за това какво е било подготвяно, а те имат хора във всички агитки.

МВР си понесе отговорността с оставката на зам.-министъра. Борисов е прав, че трябва и Денков да си подаде оставката, защото в такъв форсмажор премиерът трябва да даде задачите.

Защо кметът разреши този протест? Можеше да не даде разрешение. Това е заплаха за живота на хората. Разполагали са с данни, че се подготвя насилие.

Дайте да видим кой ги е насъскал тези хора, кой е организаторът на протеста. Ще ви кажа кой е - Ивайло Грозев.

Той представлява клуб „Черногорец“ Ноевци. Не знам дали феновете знаят, че има такъв клуб въобще. Да проверим за връзките на този човек с екипа на Бербатов и Радостин Василев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени