FACEBOOK

Не съм имал заплахи от Киро и Асен: Руди Гела

“Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил заплашван”, заяви пред журналисти в НС Радостин Василев – Гела. „Сигнали срещу тях не съм подавал, защото няма за какво”, подчерта той.Депутатът-отцепник обаче обяви, че е заплашван заради действията си, свързани с разпространяването на записа от заседанието на НС на Продължаваме промяната. Той обясни, че служителите на МВР, които го охраняват, са с него 24 часа.

"Заплашван съм заради действията ми - първо, че обявих, че ще пусна запис и второ, след като го пуснах. Най-недоволни са тези, които зад кулисите тайно се опитаха да направят коалиция зад гърба на гражданите. Единственото нещо, което ме запазва да не ми направят нещо в момента, това са обществото и гражданите, които искат да знаят какво се случва”, обясни Гела.

Той подчерта, че президентът Румен Радев не стои зад решението му да публикува скандалния аудио файл. "Аз направих този запис, не се срамувам. ПП не са избрани тук за коалиция с ГЕРБ. Не съм бил принуждаван да пускам записа. Радев няма нищо общо", обясни той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени