FACEBOOK

Тагарев воюва с жена в МО

"За доблестта на един министър.


Искам да ви разкажа една история...за мъжество, решителност, почтеност, сила и професионализъм. Главен герой в нея е популярният напоследък министър на отбраната Тагарев. Тя започва с благодарности от една обикновена жена- експерт в подчинена негова структура.


Благодаря, г-н Тагарев, че в разгара на огромния, омерзителен, нечовешки скандал с Вашия съветник, който потресе и най- коравите сърца, в разгара на наводнения и кризи, Вие се занимавахте изключително енергично и проявихте мъжество да воювате с една жена. Повече от месец притискахте, принуждавахте, поръчвахте съшити с бели конци статии срещу нея, без дори да я познавате. С една единствен цел – да бъде отстранена. И защо? Логичен отговор няма, но има предполагаем – защото е добър експерт в своята област и …защото е била медиен съветник на предишния министър. О, ужас! Спокойно, сега вече е просто специалист, който има право на труд в своята област. Тази жена има професионалната си биография, никога не е била политик и не е имала претенция да прави политика. От какво ви е страх, г-н Министър? Или просто на „принципна база“ правите чистки, все едно сме в онези мрачни времена, в които на същата „принципна база“ бяха извършвани репресии.


Осмелихте се в разгара на всичко, което се случва в държавата, да извикате по „спешност“ един достоен български генерал, само за да му заповядате точно това – чистка.


Когато тази жена- експерт беше в същото това министерство, преобладаваха позитивните разкази за работата на българските военнослужещи и за цялата армия, не само за министъра. Защото всички тези хора са достойни за уважение. По това време не се занимавахме с камерите и сестрите в Пирогов, не питахме кой се е осмелил да пише във Фейсбук и да търсим обяснения за подобни действия.


Тази жена Ви благодари, г-н Тагарев - за висотата и мащаба на Вашето мислене и действия.
Бъдете все така мъжествен, достоен и отговорен към България и гражданите й", пише известният журналист и пиар Жанет Пашалиева на своя Фейсбук профил.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени