FACEBOOK

От снощи МВР не пуска пребитото момче в София в болница, студент е в Хага

СМАЗАНОТО ОТ БОЙ ОТ ПОЛИЦАИТЕ МОМЧЕ от клипа, който обиколи социалните мрежи, е студент по право в Хага. Пребитото момче цяла нощ е прекарало в полицейско управление, без полицаите да позволят на родителите му (лекари) да го видят и без да му бъде оказана медицинска помощ. Чак на другия ден е откарано в болница, разказа баща му пред Евроком.

Бащата на момчето разказа, че "3 пъти е губил съзнание, кръвонасядания по цялото тяло, компцио". Син е на д-р Димитрова, хирург в Пирогов. Цяла нощ е в полицейското управление, не допускат майката да го види, не го откарват в болница.

Главният секретар на МВР заяви " за всичко ли трябва да е виновно МВР, момчетата цяла вечер стоят там, защо ще им хвърлят стъклени бутилки". Всъщност става въпрос за пластмасови. Дълго време полицията и проправителствените медии, въпреки видеата, твърдяха, че пребити няма. Не стана ясно също защо ПЕТ ПОЛИЦАИ ПРЕБИХА ЕДИН СТУДЕНТ. Главният секретар на МВР твърдеше също, че ако има бити, били социални аутсайдери. Сами съдете! А виновните от горе до долу ще бъдат осъдени. В Хага е Международният съд.

Виж видео ТУК!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени