FACEBOOK

Нередовни ли са бюлетините за Мис ГЕРБ? Печатарят Кънев от БСП да каже – искат сериозно разследване

Скандалът с новоизбраната депутатка от ГЕРБ във Варна Славена Точева продължава да гърми. Този път се иска разследване редовни ли са пуснатите за нея 6805 бюлетини с преференции, които от 25-а в листата й помогнаха да изпревари здравния министър Ангелов като водач, а от местната организация на генералската партия така и не влезе човек в парламента. Само парашутисти. Напомняме, че логистиката по вота за хостесата беше осигурена от хора на прословутия местен бизнесмен Дидо Дънката.

„Бюлетините с преференциите за 30-годишната са менте, разкри източник от подземна Варна ексклузивно пред Narod.bg. Изборните книжа са специално напечатани, за да може жената, чийто съпруг лежи в испански затвор за трафик на дрога, да помете всички и да влезе в новия парламент. Половинката на новоизбраната депутатка Славена Точева, от когото тя има дете, е международен пласьор на наркотици. Преди няколко години той е заловен „на калъп“ с голямо количество дрога и е пратен в испански затвор, където и в момента излежава 11-годишна присъда”. Името на бащата на детето на Мис ГЕРБ се пази в редакцията на 19'.

Тъй като става въпрос за бюлетини , а те минаха през семейната печатница на червения депутат вече 6-и мандат Петър Кънев, като подизпълнител на френската „печатница на БНБ”, и той трябва да бъде разпитван по аферата. Както от ЦИК обясниха пред 19 минути, когато разкривахме как хем е опозиция, хем получава милионни поръчки от властта, „винаги” той печата бюлетините и протоколите за изборите. Не само незаконните и ненужни екостикери.

„При престъплението обаче е допусната грешка, която, ако има прокуратура, може да коства всичко за Славена – бюлетините били със сантиметър по-къси от оригиналните (60 см), след като от печатницата объркали действителния размер.

Престъплението ще лъсне, ако се направи детайлна проверка на бюлетините, в които името на варненката е посочено с преференциален вот”, пише още популярният сайт Narod.bg, който направи маса разследвания и разкрития през последните месеци и е смятан за приближен до бивши големци от ГЕРБ.
„Разследване по казуса ще покаже цялата истина, ако има кой да го проведе, в което екипът на Narod.bg дълбоко се съмнява”, завършава статията.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени