FACEBOOK

Местен тартор на ПП в Царево заплашва роми по телефона: „Ще те направя булка, ще изгоря цялото ти семейство“ (Запис)

За “странна активност” на ПП-ДБ в ромската махала в Царево, алармираха в сигнали сигнали до прокуратурата и МВР. Т.нар. коалиция на Доброто е заподозряна в раздаване на пари за техника и за лекарства, натиск и директни заплахи. Местният представител на формацията се обажда на човек от малцинството и го заплашва по телефона, което се потвърждава от аудио запис на разговора.

Чуй записа ТУК!

Атакувани, потърсени за коментар твърдят, че гласът прилича едно към едно на този на Емил Пейчев – функционер от ПП-ДБ, син на разкрития като агент на ДС Георги Пейчев. „Не мога да разбера защо тръгваш да коментираш мене“, казва гласът, наподобяващ този на местния политик.

Заплашваният отвръща, че има бебе и булката му е бременна, а човекът в слушалката гордо заявява: „Бебе-мебе, тебе ще те направя булка, нали се сещащ, нали знаеш къде ги правят булки, булка ще те направя“. Гласът, който местните категорично оприличават на този на Пейчев казва на ромския представител: „Кажи ми кой те накара да подпишеш жалба, кажи ми кой защото ще изгърмя цялото ти семейство, цялото семейство ще изгоря, гарантирам ти. Утре всички ще бъдете прибрани. Имам информация, че ти си я писал. Кажи ми какво си писал в жалбата?“. Пейчев продължава: „Аз смятам, че ние с тебе започнахме да играем в един отбор и в един момент...“.

Ситуацията буди въпроси защо Пейчев парадира и заплашва с репресии от органите на реда и откъде знае името на жалбоподателя, че му се обажда да го заплашва. От една страна, той заявява, че не е чел жалбата, но някак знае името на автора й.

Всъщност в разговора изнудваният ром казва, че никой не го е принудил. По думите му той не е пускал жалба за купуване на гласове, а е казал само, че Пейчев раздава пари на заем и че заедно с „депутат“ са давали пари за лекарства, нещо и за което 19' писа още в петък.

Афектиран, гласът наподобяващ Пейчев, който казва, че е смятал че с ромския играч са били "в един отбор", вече се отрича от него и казва, че ще уреди да приберат цялото му семейство. Интересно е и какво означава, че политикът от ПП-ДБ си е мислил, че с ромския бос са били в един отбор.

 Наталия Каменова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени