FACEBOOK

В Царево ПП/ДБ изгубиха 15%, а БСП се срина 10 пъти за 10 г. начело с Бай Кън (Петър Кънев)

Отзвукът от огласения от 19 минути запис, в който глас като на местния мотор на ПП/ДБ Емил Пейчев, син на разкрития като агент на ДС Георги Пейчев, сплашва, че ще го прави „булка в затвора” местен ромски авторитет, който не иска да продава гласове, доведе до спадане с 15% на вота за „демократичните променливи” до 721. Срещу 1169 за ГЕРБ.

Общината е с подчертана важност за К. Петков и неговия господар и командир – татко му, тъй като местната власт следвайки закона е съборила незаконна тяхна постройка, което ги накара да се помислят за господари на общината, та и по време на властването си забраниха риболова в акваторията на плажа, където карат сърф и имаха незаконна къща, където и пускаше снимки как отдъхва това лято с Линда, не с Лена. Той НЕ дари, както обяви баш навръх миналия Великден, нямащата нужда от дарения черква на Василико, в която посрещна най-светлия християнски празник.

Но пък пърпореше нагоре – надолу с кортежа от НСО и прескъпия при управлението му държавен бензин на харчливите джипове и лимузини под неодобрителните погледи на местните хора, което сега се отразява в гласуване. Беше редом с пиарката си и май също амбицирана да се намеси зад кадър в разпределението на благата в общината Диана Дамянова, собственик на 5 къщи в нея, набавени основно със спестяванията от работата като дясна ръка на В. Златев в Лукойл и от държавните поръчки при Борисов 1 в МЗХ и други ведомства. Тя изкарва все повече време в

Царево от миналата година и това не е случайно.
314 от жителите на най-атрактивната в момента като единствена непрезастроена морска община избраха Възраждане.

Най-интересният казус е с БСП, която се срина до 176 гласа – 10 ПЪТИ за 10 години под лидерството на Петър Кънев, наричан за краткост Бай Кън по аналогия с Байдън като комплимент за белите коси и дълголетието в политиката, чиито следи се губят далеч в миналото. Същият изкупи де що има общински имоти на безценица на гърба на политическото си лидерство на областната Бургаска листа вот след вот през това десетилетие, като вече дори не се крие както преди зад поставени лица, а играе пряко с фирмата си Демакс, която печата и бюлетините, и протоколите за изборите на България, та им прави и предпечата, което е безпрецедентен конфликт на интереси в световната практика.

В община Царево той е пооставил партията под аренда на ПП, нищо че не му сбъднаха мечтата да бъде икономически министър. Някои го наричат Господаря на Ахтопол с незаконно построения на купена на безценица СЛЕД построяването му хотел, чието момче за всичко е все още кмет на градеца и всичките му придобивки наоколо. Разбира се, всичко това е на гърба на червените бабики и грижата за хората, която Бай Кън като червен мултимилионер видимо олицетворява, да е жив и здрав. Много за него и всичките му подвизи можете да прочетете, ако сте забравили, на 19min.bg.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени