FACEBOOK

И колектор „(на)пазари” ПП от ИТН

Най-малко известният от отцепилите се от Има такъв народ депутати, за които колегата им от Продължаваме промяната Атанас Михнев заяви, че ПП ги „пазарила”, е Деян Петков. Той влезе на 22 януари в Народното събрание на мястото на преместения в борда на държавното тото Александър Тодоров. Въпреки че е избран в родния град на Слави Трифонов с гласове, дадени единствено и само заради тв водещия и лидер на ИТН, 33-годишният младеж е лично предан за попадането си в парламента на спортния министър в оставка Радостин Василев. Намерил го е в спортното училище в Плевен, където закръгленият господин преподавал английски език.

 

За своите 5 месеца без ден в парламента Деян Петков има 1 изказване, но по тема твърде различна от спорта и училището. Ето какво разказва водещата на коментарното предаване Студио Хъ по тв 7/8 Диана Ленкова:



„Деян Петков, никога не съм знаела за съществуването му до преди месец, когато се изказа от трибуната на НС по повод закона за колекторските фирми. Имал огромен опит там! /вече напълно му вярвам, че има/ Поканих го, поговорихме, депутат от Плевен, приближен или направо протеже на Радостин Василев”.



Каква връзка има народният учител с колекторството – събиране на дългове, най-вече от бързи кредити, какъв „огромен опит”, това вероятно може да се обясни с неговата физика.


Деян Петков крие и друга загадка. В биографията си е описал „втора специализация – „криминалистика“.
„Талантливият човек е талантлив във всичко”, както беше писал по друг повод класикът.

 

Илиян Костадинов


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени