FACEBOOK

Лъсна националното предателство на премиера: Слави

“На заседанието на НС лъсна голата истина, че премиерът Кирил Петков е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – национално предателство”, заяви във Фейсбук лидетът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов.

“Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония (РСМ) за започване на преговори за влизане в ЕС до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без РСМ да е изпълнила българските условия”, посочи той.

“Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Петков и Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. македонски език“, отчете Трифонов.

“Сега стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на ИТН.Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за Капитан Андреево и за още куп лъжи, за които се сетите.Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.Честит Видовден”, завърши той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени