FACEBOOK

Зам.-кмет за всяка дирекция от ППДБСС по московски тертип, има и скандални номинации

Заместник-кмет за почти всяка общинска дирекция, за да бъдат задоволени апетитите на всичките 6 партии и сдружения в коалицията ППДБСС в София – това предвижда направената по социалистически структура на управление на новия кмет. Тя доста напомня московската, което е много забавно за кмет с претенции за евроатлантик. Там за по-лесно е наречена Правителство на Москва, а супер многото заместник-кметове са наричани „министри”, което гали чиновническото ухо.

И сега София има доста заместник-кметове – 7 на брой, а са достигали и до 8 при управлението на Йорданка Фандъкова. Всеки от тях отговаря за по няколко дирекции и няколко общински дружества.

Сред онези, за които се говори, че са фаворити на кмета, който обеща да ги обяви в първия си ден, но не успя, има и скандални, за които съществуват съответните доклади за съмнително, да не кажем повече от това, разпределение на средства в битността им на високопоставени служители в администрацията на ГЕРБ, която се е освободила от тях точно поради това. Единият даже имал желание да бъде първи заместник на Фандъкова.

Новият кмет е запознат с информацията и от назначенията ясно ще проличи дали и от кого е зависим, ако ги назначи. Защото ние знаем отлично чии хора са.


Снимка: БНТ


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени