FACEBOOK

ДБ-ПП с водач - партньор на Възраждане от партия от ПФ, близка до Лукойл, в Бургас

Досегашният мандатоносител на Продължаваме промяната К. Бачийски отново е кандидат, този път на коалицията на Доброто в Бургас – втория най-голям избирателен район след софийския 23-ти. Напомняме, че неговата партия СЕК, преди да регистрира ПП, е участник в Патриотичния фронт – коалиционен партньор на ГЕРБ в кабинета Борисов 3.

Не е тайна, че организацията е близка до ЛУКойл, което обяснява и неприкритото лобиране на кабинета Петков – Нинова за руската петролна компания, както при управлението на Промяната, така и в опозиция в последния парламент, където депутатите на ПП гласуваха, също като БСП, „въздържал се” и „против” за отнемането на концесията на рафинерията на пристанище Росенец.

По същество портът беше руски анклав в България е ЕС със своя граница и митница, през него минаваше и аферата с петрола от РФ, представян като Брент, за да бъде мамен бг потребителят с гориво на цени над 1 лев върху нормалните в продължение на година, което носеше на монополиста 200 милиона лева свърхпечалба месечно.

Ето какво пише активистката на Доброто Ангелина Летникова в пост, който стана много популярен във ФБ:

Нормално е водач на листата на ППДБ в Бургас да е човекът, който участваше в конференция на Възраждане, Който гласува срещу това да се пратят оръжия в Украйна Който организира ,,Парад на хетеросексуалността'' заедно с Възраждане, Който събираше подписи в подписка срещу гей прайда заедно с Бисер Русимов - пироманът на гей флагове. Който участва в някакво националистическо сдружение ОЗБГ.

Който заедно с хората на Възраждане организира мятане на яйца, краставици и димки по хората от прайда в Бургас. Нормално е, защото за Кирил Петков е по-важно, че Бачийски е богат бизнесмен, отколкото какви са му позициите за куиър хората. Нормално е да се изсипят сега под този статус знайни и незнайни ДБ фенове, партийни секретари и комсомолци и да ми кажат: ти си от ГЕРБ, ти си от ПИК, твоят статус сваля проценти, твоят статус е в полза на ГЕРБ, хардкор ДБ феновете да ми пишат лични съобщения да съм се кротнела, нормално е да минат знайни и незнайни партийни зомбирани активисти отдолу и да кажат: преиграваш, какъв е този приятелски огън, какво толкова, не му е сега времето за гей права, ще почакате, съвсем нормално е. И именно защото на никого не му пука за позициите на

Бачийски срещу Бургас Прайд и изобщо срещу прайдовете и ЛГБТИА+ хората като цяло, е съвсем нормално огромна част от ЛГБТИА+ избирателите да се колебаят дали изобщо да гласуват за вас.

Какво прави Бачийски там? Да не би той случайно да е топлата връзка на ПП с Възраждане? Защото ако има такава топла връзка, не е ли редно ние избирателите да знаем за нея? Иначе защо Бачийски стои на една маса с една от депутатките от Възраждане? И защо това видео е още на стената на Възраждане Бургас? Не си научихте урока с Русимов, та сега го повтаряте с Бачийки. Ясно ми е, никой не го интересуват гей правата, затова нека сложим ултра антигей човекът за водач на листа. Барем не беше същия събирал подписка срещу провеждането на прайда, но явно много искам. Хайде, кажете ми, че можело да ми се угоди с листите само ако изборите се били провеждали на територията на САЩ и други дб-промитомозъчни остроумици. Аплауз за вас”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени