FACEBOOK

5 мес. Куши не усетил, че взема 7000 вместо 5000 лв. заплата

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков обяви в ефира на телевизията, че ще върне заплатата си за декември и януари, защото от нехание и небрежност „не е забелязал“, че трудовото му възнаграждение е увеличено с 40%. От 5000 на 7000 лв. на месец.

Не е ясно, естествено, кой и как насила му е пъхал банкнотите в портфейла. И така цели 5 месеца. По думите му това е станало с решение на предишното ръководство на обществената медия, където същият господин беше програмен директор на БНТ1, т.е. съществена част от точно това ръководство.

Кошлуков уточни, че през последните пет месеца, в които е генерален директор на БНТ, е получавал по-голяма заплата без да го забележи, съобщава Дневник. "Увеличението на възнаграждението ми е напълно законно, но напълно неморално. Аз имам директорска заплата, за какво са ми 40% отгоре", каза още Кошлуков, който очевидно очаква аплодисменти.

Мнозина се питат дали, след като не е забелязал малка разлика от 2000 лв. – сякаш не са пари, разчита на едната заплата? А ако не - интересно на какво ли?

Снимка: Дневник


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени