FACEBOOK

Шефът на спецсъда Г. Ушев с имоти на смешни цени в Банкя

Два парцела в премиерския район Банкя по 12 евро на кв. м. е закупил шефът на Специализирания наказателен съд Георги Ушев през 2017 г., разкрива Биволъ. Имотите са урегулирани за ниско строителство. Намират се в центъра на балнео курорта, не в покрайнините като имението на премиера Борисов.

Справка в сайтовете за продажба на имоти показва, че УПИ в Банкя много трудно може да се намери на цена под 50 евро, но в никакъв случай за 4 пъти по-малко пари.

Освен това, в декларацията на Георги Ушев липсва малка жилищна сграда от 19 кв. м., която впрочем липсва и във вписването в Имотния регистър, допълва Биволъ.

Както се вижда в Кадастъра и в сателитните карти, парцелите са съседни, като единият от тях е с лице към ул. Стефан Стамболов. В съседство има луксозна къща с басейн, която обаче липсва в Кадастралната карта. Чия ли е?
Преди няколко дни Георги Ушев коментира по бТВ темата с Апартаментгейт така:

“Няма как да коментирам “Апартаментгейт”, тъй като няма как аз да извършвам такива проверки. Не знам детайлите по тези случаи. Нека да изчакаме да завършат проверките. Нито средствата, нито апартаментите на колегите мога да коментирам”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени