FACEBOOK

Хората искат почтено правителство, а не лицемери: Мая

“Харата искат почтено правителство, а не лицемерни политици, които само обещават по време на избори”, заяви пред NovaМая Манолова от Левицата!. Тя визирасоцлидера Корнелия Нинова, която 7 месеца беше икономически вицепремиер, но въпреки задълбочаващата се криза, не внесе предложение за таван на цените, за което говори навръх вота.

Манолова обобщи част от основните разлики, които отличават коалицията от БСП. Една от тях е унищожителната за Позитано в война с президента Румен Радев, като посочи, че Дондуков 2 е единствената работеща и стабилна институция в България в момента.

Тя добави, че Левицата не би се колаборирала с корупционното статукво, за разлика от БСП, които “изпълниха поръчката на хартиената коалиция за връщане на манипулациите в изборите”.

Манолова подчерта, че обединението при никакви обстоятелства няма да влиза в колаборация и с партии на войната. Тя напомни, че неведнъж е заявявала своята позиция срещу износа на оръжие и въвличането на България в конфликта. От коалицията биха подкрепили само мнозинство, което да управлява в интерес на страната и на обикновените хора.

От Левицата! се надяват да има правителство, което да защитава само българския национален интерес, а не да служи на чужди посолства, както и да настоява пред европейските институции за мирни преговори и мирно разрешаване на военния конфликт.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени