FACEBOOK

Свръхпечалбите да отиват във фонд за ваучериза храна: Левицата!

Свръхпечалбите във всички сектори, в които има монополи и картели да отиват в специални фондове, каквато е практиката с тока, предлагат от коалиция Левицата!.

“Хората бедстват и трябва да бъдат подкрепени от държавата“, заяви пред Nova Мая Манолова, водач на листата в 23 р-н София.

 „Българскитеданъкоплатци се оказаха солидарни с търговските вериги, платихме им скъпия ток, мерките за К19, участваме във всякакъв тип подпомагане на търговските обекти. Те трябвасега да проявят солидарност, както българските граждани гиподкрепиха в труден момент“, настоя тя. Според нея, това се случва във всички европейски държави, но не и в България. „Каква подкрепа даде Четворнатакоалиция с участието на уж социалната партия подръководството на Нинова на бедните хора? Нито за ток, нито за парно, нито за храна”, коментира Манолова.

Тя напомни, че Левицата! е поела битка със спекулата и високите цени в търговските вериги и обяви бойкот на купуването накраставици, яйца и други прекомерно скъпи продукти във веригите.

Манолова призова гражданите до Великден да не купуват „златни“ яйца и скъп кашкавал. Според нея това е мародертсво на гърба на обеднелиябългарски народ. Тя настоява да се сложи 5% надценка на 10 основни продукти.

Манолова призова още избирателите да не гласуват за финансови измамници и военолюбци, а за тези, които решават проблемите и защитават правата и интересите нахората.

Купуването и продаването на гласове са престъпления


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени