FACEBOOK

Фандъкова: Не съм болна, няма СРС с моето име по случая Младост

Официално поисках от Прокуратурата записа, в който Иванчева замесва моето име и това плъзна из голяма част от медиите. Отговорът беше, че такъв запис не съществува. Явно черният ПР вече е задействан", каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред бТВ.

Според публикации от миналата седмица имало запис, в който посредникът по подкупа обяснявал на кмета на Младост, че ако не подпише, има кой да подпише документите на инвеститорите. "Проблемните терени имат опция за свое решение. Работата на районните кметове е да разубеждават инвеститорите за строеж по места, на които не трябва да се строи.", обяснява Фандъкова.

"Многократно сме показвали, че имаме нетърпимост към подобни прояви. Между мен и г-жа Иванчева никога не е имало напрежение. Имали сме нормални работни отношения. Аз винаги съм твърдяла, че проблемите трябва да се решават с работа, а не със заключване в чекмеджетата. Проблемът не е, че Иванчева не е от ГЕРБ. Аз подкрепям всяко решаване на проблеми ", категорична е Фандъкова.

"Не мога да кажа ще има ли преждевременни избори в Младост. Следим всеки ден промяната в ситуацията и сме готови да предприемем действия”, заяви още кметът на София.

"Не съм болна и няма да подавам оставка", опроверга друга порция слухове, които отново плъзнаха напоследък Фандъкова. Тя допълни във Фейсбук: „Истината е, че съм в много добро здраве и съм изцяло концентрирана върху изпълнението на амбициозната ни строителна програма за тази година. Споделям това за всички, които се интересуват от истината и смятам, че като публична фигура дължа тази лична информация на хората.

Очевидно е, че черната кампания срещу мен е започнала. И затова призовавам всички политически партии и проекти, които имат амбиции за София, да излязат с конструктивни предложения и идеи за града. Хората очакват от кметовете решения на реални проблеми. С лъжи нито се печели доверие, нито се управлява”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени