FACEBOOK

Терзиев да се откаже от номинацията си: БОЕЦ

„Призовахме Васил Терзиев да оттегли кандидатурата си“, заявиха от гражданското движение БОЕЦ. Те са се срещнали с претендента за кмет на столицата, предложен от ППДБ и Спаси София. Разговорът е бил инициирана от Терзиев, след зададените публично от БОЕЦ 15 въпроси към него.

„Оценявам човешките и бизнес качества на г-н Терзиев. Знам, че в тъмната гора растат и благородни дървета, които не го осъзнават, но привличат живота, с който се хранят чудовищата в мрака ѝ. Накрая тъмната гора изяжда и благородното дърво. Така работи моделът и системата на мафията и ДС “, коментира председателят на БОЕЦ Георги Георгиев.

 „Доброто, което се случи с неговото издигане за кмет на столицата, е, че се върна темата за раните, които не са излекувани, и разговорите, които не са изговорени в нашето общество. А е крайно време това да се случи, както и да бъде приет закон за лустрация. Ако го направи и продължи с обществената си дейност, това ще е силен знак и възможност да продължим борбата, за да върнем вярата на българските граждани и да се преборим със злото, превзело държавата ни“, настоя той.

От БОЕЦ са категорични, че точно това е каузата им. Те обаче отказват да коментират подробности от разговора.

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени