FACEBOOK

Пълзящ фашизъм от “умно-красивите”: ДПС

"Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на “умно-красивите””, заяви в декларация лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той сравни  политическата ситуация у нас с кризата от 1997 година.

“Обръщам се и към ГЕРБ. Tази порочна сватба (с ПП/ДБ), ако се случи, ще сме свидетели на онова, на което бяхме свидетели през 1997 г. - българските граждани ще нахлуят тук в НС", каза лидерът на Сараите.

"Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. "Умно-красивитетът“ днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем как за някои самонадеяни, самодостатъчни, самозабравили се, овластени нарушители на конституцията на България, на законите на страната, нарушители на граждански и човешки права, няма държавни институции, няма държавни органи и те самите се правят на рамбовци и незаконно арестуват опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно положение, а днес се опитват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната и вече чуваме техните заявки как ще натикат в ъгъла и ще ликвидират опозиционни партии и лидери“, посочи Карадайъ.

"Призоваваме всички национално отговорни партии и национално отговорни български граждани с разум и отговорност да защитим демокрацията, държавността и държавата", каза още той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени