FACEBOOK

Промяната назначи човек на Красьо Черния за зам.-министър

Поредна скрита зависимост лъсна в отиващото си правителство на Кирил Петков – човек на Красьо Черния е зам.-министър в МРРБ, разкри депутат пред Alarma.bg. Точно преди месец – на 26 юни, със заповед на премиера за зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството бе назначен инж. Ивайло Стайков, съобщиха официално от пресслужбата на правителството.

Стайков е магистър инженер по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, придобита в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Завършва следдипломна специализация „Мениджмънт на строителството и инвестиционните проекти” – отново в УАСГ – София, хвали го властта.

Всъщност, инженерът се оказа капия на лобиста в Темида Красимир Георгиев, познат повече като Красьо Черния, който нашумя с брокерство в средите на съдебната система, категоричен е източникът на Alarma.bg.

Стайков е избран за народен представител в 47-ото Народно събрание от 29 МИР Хасково. След доброволен отказ от мястото на народен представител заема длъжността съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството в периода 1 януари 2022 г. – 23 юни тази година.

Човекът на Красьо Черния притежава опит в организацията и управлението на строително-инвестиционни проекти в България и чужбина. Владее английски език, хвали го още пресцентърът на Киро и Асен.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени