FACEBOOK

Петков се скъса да лъже: Тошко Йорданов

“Кирил Петков се скъса да лъже и да говори глупости, а Асен Василев се оказа слаб финансов министър”, заяви шефът на ПГ на Има такъв народ (ИТН) по повод пресконференцията на Продължаваме промяната (ПП).

"Целият им приятелски кръг станаха министри. Почваме да си назначаваме приятелките и жените в МС. Това не е ли корупция", запита той.

“Кой държи силовите министерства, ДАНС и НАП? ПП, които реват за корупцията, 8 месеца не направиха нищо. Обвиняват в корупция Гроздан Караджов за неща, които Петков и Василев са предложили. За 8 месеца арестуваха Бойко Борисов и го направиха герой, а нас за смях”, добави депутатът.

По думите му, външни дипломати са казвали какво да прави Петков, за да заобиколи договора с Република Северна Македония. "През цялото време заедно с Весела Чернева се опитват да заобиколят коалиционно споразумение и да вдигне ветото, без те да се изпълнили нищо", добави Йорданов и обясни, че това е видно от паметни записки в МВнР.

“Кандидатурата на Бойко Рашков не е обсъждана на коалиционен съвет. Това е някаква идея, която хвърчи във въздуха и никой не взема решение нито за, нито против”, коментира още той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени