FACEBOOK

Перник пищи от санирането за 1,2 млн. на Интерхолд

След като разказахме как само за 3 години семейната фирма на кмета на Копривщица от ГЕРБ, притежавана и управлявана от сина му, усвои 16 млн. в обществени поръчки, а вчера се спряхме детайлно на 3 много съмнителни от НАП-София, днес отправяме взор към втората по величина единична поръчка на дружеството.

Става въпрос за саниране в Перник - община, чиито сметки са блокирани от години. Поръчката е на стойност 1 211 301, 52 лв.
Преди да цитираме дословно и да покажем снимките, с които колегите от уважавания сайт zapernik.com отразяват работата на дружеството, информираме читателите и органите за правораздаване, че получихме заплахи на мейла от представител на компанията.
Друг коментар по цитираните документи от регистрите и от Агенцията за обществени поръчки няма.

Само поредното „опровержение” на отнетото и показано от нас поредно затваряне на ул. Три уши в София, което е факт, и я направи недостъпна от пътната артерия, откъдето към многото обществени гаражи на нея стотици коли нямаха достъп – ул. Позитано. Притежаваме и документите, които дават единствено ТРОТОАРНО право на строителя.

Забавно е копривщенци да обясняват на софиянци и то постфактум откъде можело да се мине и да ги насочат към една от най-задръстените улици в града, без да са си направили труда предварително да уведомят за затрудненията.
В следващия брой очаквайте – за Интерхолд от периода на голямото точене на Медицинския университет.

Перничани избухнаха срещу санираните небостъргачи до кафе Маракеш : Криво направена изолация, като вълни на морето, огрее ли слънце, всички наставки личат, качество нулево, подиграват се с нас! Ще паднете като видите на кой е фирмата, която санира

"Перничани изригнаха срещу некачественото саниране на блокове срещу кафене „Маракеш“ в кв. Изток във Фейсбук, видя ZaPernik.com.
Всичко започна от спонсорирана връзка на фирмата Ликита, която се похвали за качественото саниране на подизпълнителя си.
„Още едни коректни партньори повярваха в качеството на продуктите и услугите на Ликата. Градът е Перник, качественото изпълнение е на нашия партньор – Интерхолд ЕООД, а ТОПЛОИЗОЛАЦИОННАТА СИСТЕМА е Licata Greutherm.“, написаха от дружеството.
И от долу стана сеч от негативни коментари. Ето потърпевшите и възмутените:

Димитър Димитров: Само некадърници от бюрото по труда работат даже и те вече не работят защото толко им плащате
Стефан Боянов: Ако са блоковете срещу Маракеш, вчера докато пиех кафе и се обърнах случайно натам не повярвах на очите си!Толкова криво направена изолация не бях виждал…все едно гледах вълни на морето….
Чавдар Спасов: Стените са по криви от пясъка на плажа……. А огрее ли ги слънцето, всички наставки личат
Лозан Кирилов: Качество НУЛЕВО…. само външен вид
Анатоли Генадиев: Подиграват се с нас но така е като сме стадо овце

Всъщност коя е фирмата подизпълнител, станала ябълката на раздора в Перник? Собственик е Десислав Герданов – син на кмета на гр. Копривщица Генчо Герданов. Какво прави коприщенска фирма в Перник не се знае. Нали сега пазарите са отворени. А същият бай ти Генчо си е направил къщата по програмите за селски туризъм. В сайта на фамозната Интерхолд са показани ремонтни дейности само на държавни обекти. Тази фирма има ли въобще дейност извън дотирана от държавата?"


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени