FACEBOOK

ППДБСС обвини Фандъкова, но уцели своите кметове (ДОКУМЕНТИ)

ППДБСС обвини Фандъкова, но уцели своите кметове

Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция „Технически операции“ във връзка с тяхната дейност.

На същото основание през месец май тази година кметът на София Васил Терзиев е одобрил издаването на 18 карти без регистрационни номера.
Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. „Ангел Кънчев“ №6 е въз основа на искане от кмета на район „Средец“ (в годините г-жа Мария Ачкова и г-н Трайчо Трайков).

Искането е въз основа на договор, сключен от район „Средец“, съгласно който етажната собственост на ул. „Ангел Кънчев“ №6 осигурява 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 срещу получаването на 6 карти за паркиране за конкретни автомобили, посочени с регистрационни номера.
Манипулираната информация, която беше представена днес от общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София, е очевиден опит за очерняща кампания в дните преди предстоящите избори.

Това е поредният случай, в който чрез спекулации и лъжи, управляващите от ПП-ДБ-„Спаси София“ се опитват да скрият провала си в организацията на движение и паркиране в центъра на София.
Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени