FACEBOOK

Контрабандистът на ПП: БСП-кандидат депутат на избори'22 - делили ли са парсата

Затвореният за участие в ОПГ и контрабанда под чадъра на Продължаваме Промяната Стефан Маринов Димитров е бил кандидат-депутат от БСП на изборите в Хасковския многомандатен избирателен район.

Затвореният за участие в ОПГ и контрабанда под чадъра на Продължаваме Промяната Стефан Маринов Димитров е бил кандидат-депутат от БСП на изборите в Хасковския многомандатен избирателен район, разкри и показа с листа и със снимки от кампанията bnews. От което изниква въпросът дали двете партии са делили парсата от незаконно преминалата през границата стока, включително цигари и накротици? Интересно е също какво изобщо прави в листите този човек, освен ако не е привлечен там за финансиране? Значи ли това, че Нинова е готова да приеме пари от всеки за кампаниите на БСП?

Стефан Димитров, на снимката с премиера на ППБСП и лидер на Промяната К. Петков, е на удобното за скок с преференции 11-о място, но го проваля рекордно ниския резултат на партията на Нинова - вековно електорално дъно за Левицата, разкри bnews и показа листата и снимки от кампанията. Поради провала на червените мандат получи само на фаворитката й Смиляна Нитова, която заедно с нея е замесена в разни любопитни неща, докато едната беше ресорен министър по военната промишленост и държавните предприятия в общия си кабинет с ПП, а другата беше назначена от нея за шеф на такава фирма.

Не е тайна, че в същото правителство Нинова и Асен Василев от Хасково като вицепремиери играеха заедно, като отбор на икономическия фронт, който им беше ресорен. Не само около Лукойл, с който той имаше тайни срещи с босовете, а тя има съпруг - дългогодишен бос в руската компания у нас. Както се видя, горивата ни са били поне с 30% по-скъпи от нормалното, след като цената им не скочи и със стотинка след отпадането на дерогацията, а тези милиарди са валели в нечии джобове. В чии ли?


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени