FACEBOOK

Парите от чекмеджето липсват в декларациите на Борисов: Хр. Иванов


„Ако допуснем ГЕРБ и ДПС да се върнат, корупцията ще продължи да съществува”, заяви съпредседателят на Демократична България (ДБ) Христо Иванов в коментар за новите снимки от спалнята на Бойко Борисов. На тях отново се вижда чекмедже пълно с пачки.

Той се включи на живо във Фейсбук от входа на резиденция Бояна, за да покаже, че в нея не се влиза свободно. Тя е охранявана денонощно от НСО и там не могат да влизат неидентифицирани жени с торби, както твърди Борисов.

“Става дума за един много дълъг период от три години, в които на 10 различни дати са заснети кадри от спалнята му. И във всеки от тези случаи загадъчна дама е влизала през този вход. Аранжирала е картинка с пари и кюлчета и е снимала. Това очевидно е безсмислено и невъзможно”, обясни Иванов.

„Има един начин това гюбре да се изчисти и това няма да бъде с извинения. Ако тези снимки отразяват някаква реалност, то е, че Борисов е разполагал със суми от поне половин милион евро, както установиха журналистите. Те не могат да бъдат обяснени от неговата декларация за доходите”, подчерта той.

“Да махнем Гешев, който да може да си чати със Sevi piar от съседни килии може би в затвора. И да дойде прокурор, който може да разследва всички”, призова Иванов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени