FACEBOOK

Джентълмен съм и няма да кажа коя е Мата Хари: Борисов

„От месеци работим с американското посолство по тези теми, които сега се опитват да пришият на нас”, заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, в коментар за санкциите по поакета Магнитски. „Срещата ми с Херо Мустафа беше заявена още миналата сряда, защото знаехме какво се случва”, обяви той.

„Моите отношения с Пеевски отдавна съм ги изяснил и те са само политически. Нито имаме фирми, нито имаме общо бизнес. Не сме получили и стотинка от лицето Божков”, категоричен е той.

„Искам да напомня защо ме избраха за главен секретар, кмет на София и след това десетки пъти на избори, а именно заради борбата с корупцията, за която сме направили много”, подчерта експремиерът.

"Ако трябва да поемаме вина за нещо, то е за нашия зам.-министър Панов, който беше уволнен след избухването на скандала. Желязков не съм го виждал. Другите даже няма да ги коментирам", припомни Борисов.

„Няма да си разкривам личния живот. Джентълменството ми не позволява да кажа коя е Мата Хари. Не съм сигурен дали е същата. И на прокуратурата няма да кажа, защото имам съмнения“, поясни той, с което на практика призна автентичността на снимките от миналото лято.

„Ще се прекръстя, защото съм много набожен, че съм пипал само веднъж в живота си кюлче в трезора на БНБ”, обяви още Борисов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени