FACEBOOK

Кадрите с пачките пари в спалнята на Борисов са достоверни. Той няма да подаде оставка: ЦЦ

Цветанов обяви, че не е посещавал помещенията, където премиерът Борисов държи пари и пистолет. По думите му, кадрите с пачките изглеждат достоверни. Според него снимките не са правени от мъж. На записите, които чух, гласът е на премиера, смята той. Според него е имало ситуации, в които е бранел премиера, без да е сигурен, че е прав. Цветанов прогнозира, че на следващите избори ГЕРБ ще получат под 500 000 гласа и обяви името на своята формация "Републиканци за България".

Като свои бъдещи партньори Цветанов видя "Демократична България", тъй като имали сходни управленски програми. Той добави, че очаква на изборите "Републиканци за България" да имат резултат, близък до този на ГЕРБ, като предположи, че около 500 хил. души ще гласуват и за двете политически сили.

Цветан Цветанов поиска оставката на доскоро най-близкия си човек - премиерът Бойко Борисов, както и на цялото правителство. В интервю за Би Ти Ви настоящият председател на Евро-Атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) заяви, че ситуацията в страната е изключително тежка, че има междуинституционална и междуличностна криза, което ще има тежки последици за България и във вътрешен, и във външен план.

"Подкрепям исканията за оставка, защото обстановката е тревожна. Подкрепям оставката на Борисов и правителството. Трябва да се търсят и законодателни процедури за оставка на главния прокурор", заяви Цветанов, който обяви, че се връща в политиката.

Дали Борисов стои зад хора, които не дават на хората да изразят личното си мнение? Говоря за възможността от включване на държавния апарат , заради което хората са притеснени. Ще кажа името на Тодор Тодоров в Силистра. Обажда се на хората и всеки трябвало да си направи равносметка. Във Варна министър Кралев се интересува, кои се срещат с мен. Иска информация за мен, обясни бившият втори в ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени