FACEBOOK

Подчинени ще проверяват кандидатка за шеф на БНР, София на ЦЦ я бута противно на закона

Въпреки че няма ПО ЗАКОН право да се кандидатира за шеф на БНР, номиниралата се Анета Милкова ще бъде проверявана за пригодност от ... своите подчинени от Техническата комисия. Този правен абсурд е поради фаворизирането на дамата от началничката на СЕМ София Владимирова.

19 минути разполага със становище на Социалното министерство на по повод въпроса от казуса с Милкова и то категорично потвърждава – договорите за управление, каквито Анета иска да й се признаят за трудов стаж, понеже няма 5 години в медия – т.е. няма нищо общо с тази професия, НЕ СА ТРУДОВ СТАЖ. Ако СЕМ се интересуваше от Кодекса на труда, щеше да е наясно, а можеше и ако беше следил практиката на самото БНР.

По делото за ужасяващото мракобесно уволнение на легендата Лили Маринкова от сегашния шеф на Радиото и кандидат за нов мандат Сашо Велев, тя беше възстановена и призната за неправомерно уволнена, тъй като „работодателят не е субект, който сключва договор за управление по смисъла на Кодекса на труда”. Така е постановил Върховният съд на България.

Мърдане няма! Дори за човека на Цветан Цветанов – София Владимирова, която от момиче за всичко на Иван и Андрей, мина през пиарка на провалилата се с нейна помощ кандидат – еврокомисарка Румяна Желева, за да акостира на синекурната длъжност в главния орган на цензурата.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени