FACEBOOK

ПП да пазарува депутати в мола: Мая

„Коалиционната криза прерасна в правителствена и скоро ще стане парламентарна”, заяви в ефира на Nova Мая Манолова, лидер на партия Изправи се, България. По думите ѝ вече не става дума за принципи, а за оставане във властта на всяка цена и на четирите партии.

„Управляващата коалиция се разправя, и то публично, по телевизорите, за пари и за обществени поръчки в момент, когато хладилниците на хората са празни и те се притесняват за насъщния”, коментра тя.

Тъй като от Продължаваме промяната обявиха , че до дни ще стане ясно как ще приключат разговорите с депутатите, необходими за мнозинство, Манолова призова въпросните преговори да бъдат публични. „Може би молът е подходящото място за търговия с депутати. Там всъщност започна и коалиционната сглобка. Нека да видим каква е цената на тези 12 депутати", призова Манолова.

Тя апелира шефът на МВР Бойко Рашков да обърне внимание на казуса заради тези „ежедневните публични оферти". „Това със сигурност представлява състав на престъпление. А и е тежко неморално", категорична бе Манолова.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени