FACEBOOK

Избори ще има през есента: Мая

“Избори ще има, когато точката на недоверие към това управление стигне критични стойности”, заяви лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова. „Аз мисля, че това ще се случи скоро, още през есента, защото това, което виждаме до този момент e загуба на пари в джобовете на хората и загуба на перспектива”, прогнозира тя.

“Хората не виждат как животът би станал по-добър. На фона на масовото обедняване, на фона на ръста на битовите сметки правителството се занимава със скандали, с разпределяне на постове и с това кой да поеме повече ресурсни министерства“, посочи Манолова.

Според нея в България няма социална партия, която да се грижи за социалните проблеми на хората в условията на сериозна икономическа, социална, ценова и енергийна криза. Тя добави, че „уж социалната партия на Нинова“ е предала своите избиратели. Така че според нея има нужда от партийна формация, която да се бори за друг тип държава.

Припомняме, че на 1 май Изправи се.БГ ще има учредителна национална конференция. Манолова вече заяви, че е водила разговори с бившия служебен премиер и бивш военен министър Стефан Янев за евентуален съвсместен проект.

"Партията, която ще учредим, ще се занимава с грижи за българските граждани, ние ще бъдем партия без бюрокрация и партиен елит, защото виждаме какво правят”, подчерта тя сега.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени