ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 4 АПРИЛ 2021 Г.?
ГЕРБ
БСП
ДПС
Има такъв народ - Слави Трифонов
Изправи се! Мутри вън! - Мая Манолова и Триото
Демократична България
Републиканци за България - Цв. Цветанов
ВМРО
НФСБ - ВОЛЯ
АТАКА
Възраждане
България на труда и разума - БТР
Други
Не съм решил/а
Няма да гласувам

резултати
FACEBOOK

От март ремонтират трасето на 5-цата по Борис III

Ремонтът на трамвайното трасе на линия 5 ще стартира през март, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова при представянето на проект за Бюджет 2021 на Столична община.

Очакваме реконструкцията да започне през март. Вече върви подготовка за проекта и организацията на движението. Ще има затруднение в участъците, в които се работи, но ще има автобуси на мястото на трамвая за улеснение на гражданите. Предстои обсъждане на организацията на движение по бул. "Цар Борис III" и след това ще запознаем гражданите. Надявам се, да се работи бързо и качествено. Това е задачата на инж. Джоргов, защото това е основна линия и е най-натоварената. Няма да е лесно, но е важно, защото реконструкиця не е правена там от десетелития", каза столичният кмет.

Фандъкова коментира, че и през тази година ще продължи усиленото развитие на града и без да влияе на бюджета на София, защото се извършва от АПИ, се очаква да приключи разширението на Южната дъга към магистрала Тракия.

"Предстои усилена работа през тази година и дано епидемичната обстановка се подобри, защото всички сме зависими от тази ситуация", допълни кметът.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени