FACEBOOK

Новият кмет на Младост: Иванчева е невинна до доказване на противното

Арх. Румен Русев беше назначен на поста от Столичния общински съвет

„За мен Десислава Иванчева е невинна до доказване на противното. Освен това, не намирам връзка между забавените в общината преписки и ареста й. Процесът срещу нея не оказва никакво влияние на работата ми”. Това каза в ефира на Нова Телевизия новият временно изпълняващ длъжността кмет на „Младост” арх. Румен Русев.

Той е категоричен, че поема най-отговорния пост в столичния район с цел да докаже, че администрацията там може да работи нормално.

Арх. Русев, който беше избран от Столичния общински съвет повече от два месеца след ареста на Иванчева, каза, че е имал конфликти с нея само заради забавяне в работата. „При постъпването си на работа имах конфликт на интереси със строителна фирма и съм заявил това в декларациите си в общината и в Сметната палата. Това беше един от мотивите неколкократно да отказвам на Иванчева да заема поста заместник-кмет. Впоследствие обаче излязох от фирмата”, каза още Русев.

Той подчерта, че изцяло подкрепя идеята, зад която стои и Иванчева – запазването на зелените площи в „Младост” и спиране на презастрояването. И допълни, че в скоро време ще започнат общо 10 строежа в района.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени