FACEBOOK

Нинова удари Петков, вместо Радев: Мая

"Корнелия Нинова в опита си да удари президента, обвини служебното правителство на Стефан Янев, в което министър на икономиката е Кирил Петков, че искало да изнесе оръжие за Украйна, но тя го спряла”, заяви лидерът на Изправи се, България Мая Манолова.

“На всички е ясно, че откакто “госпожа не продаваме патрони” е министър изнасяме и оръжие, и боеприпаси, които стигат до войната, че военните заводи работят на 3 смени, че частни посреднически фирми натрупаха милиони печалби, за да ги доставят през Полша и Румъния. И всички сме виновни, че не си мълчим за истината, затова се нахвърли върху президента”, подчерта тя.

“Същото твърдят и авторитетни чужди медии, и Зеленски благодари, и Петков си призна пред Гардиън. Впрочем, социалните мрежи са пълни със снимки и видеа как българско оръжие и боеприпаси, се транспортират за Украйна с украински и румънски камиони, или направо с нарочни самолети. Всички знаем затова, само тази, която подписва разрешителните отрича! И напада президента, администрацията, всеки, който се осмели да каже истината! Лъжецът вика дръжте лъжеца!  Скоро цялата истина ще излезе наяве. В комисията по ревизията в следващия парламент", закани се Манолова.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени