FACEBOOK

Нинова е с ГЕРБ и ДПС: Лечева

"Да, аз се хванах на хорото с Румен Радев, а Корнелия Нинова избра да се хване на хорото на ГЕРБ и ДПС", заяви петкратният световен шампион по стрелба Весела Лечева, която е член на НС на БСП и доскоро на ИК Радев-Йотова.

"Доказателство за това е, че цяла кампания соцлидерът в оставка не спря да приглася и да повтаря дословно тезите на бившите управляващи", отсече тя.

"Нинова критикуваше служебното правителство наравно с тях. В ЦИК излъчените от нея представители гласуваха отново с ГЕРБ и ДПС за броенето на разписките. Дни преди балотажа Нинова нападна президента и нито веднъж не призова публично партията да го подкрепи. С всичко това прегази решенията на НС на БСП за подкрепа на президентската двойка.Така предаде интересите на нашите членове и симпатизанти. Излъга и за това, че хора от вътрешната опозиция работели за ПП. Лично аз подкрепих Нинова, когато каза в началото на мандата си, че “за да променим България, първо трябва да реформираме партията”. Пет години по-късно съставът на екипите за преговори, които тя излъчи, показват, че реформа просто няма", заключи Лечева.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени