FACEBOOK

Нинова да подаде оставка: Станишев

„Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото в противен случай ще ровим под дъното”, призова в ефира на bTV бившият премиер и шеф на ПЕС Сергей Станишев. "Това унизително положение на партията трябва да бъде прекратено", настоя той. “Левицата падна до най-ниското си историческо дъно. Всички социалисти трябва да осъзнаят, че нещата са опрели до кокала и всичко опира до оцеляването на  партията”, предупреди Станишев. “За мен не е актуален въпросът да бъдa лидер на БСП”, подчерта още той.

Според него войната с президента Румен Радев се е оказала безплодна за Позитано. "БСП беше част от правителство, което беше най-русофобското", оцени Станишев. По отношение на позицията на България против членството на Украйна в НАТО, Станишев заяви, че становището на Радев е правилно.

“ Колкото по-бързо се стигне до мир, толкова по-добре за всички. Трагедията е огромна, както за Украйна, така и за Русия, защото загиват войници, мирни граждани и бежанци. В момента Европа кърви финансово, а европейската индустрия е в колапс”, категоричен е Станишев.

 По думите му 4 пъти избори за 18 месеца е скандално и е тежка диагноза за българската политическа система. “Играят си игра с огъня, на хората ще им писне и ще си платят цената”, предупреди Станишев и добави, че “компромиси ще се правят и на пролет, но има страх от идващата зима”.

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени