FACEBOOK

Нинова: Усилията да подмладим партията дават резултат

"Скъпи членове и симпатизанти на БСП, скъпи общински и областни ръководства, кандидати за кметове, за общински съветници и организатори, вече десет дни се срещам с вас в цялата страна в кампанията за местни избори. Няма по-голямо удовлетворение за един ръководител от това да ви види така енергични, силни, единни и усмихнати.

Поздравявам ви, че превърнахте “Визия за България” във визия за всяка община. Програмите ви за управление са конкретни, реалистични и човешки. Тригодишните ни усилия да подмладим партията дават резултат сега. Видях стотици млади хора сред нашите кандидати. Редом до тях стоят опитни другари. Благодаря ви, че загърбихте ревността и дадохте път на младо поколение политици.

Поздравявам ви за мъдростта. Благодаря на хилядите хора, с които се срещнах в областите Благоевград, София, Ловеч, Русе, Велико Търново, Шумен, Търговище, Добрич, Силистра, Разград. Чудесни сте. Тази седмица продължаваме с Перник , Сливен, Ямбол, Стара Загора. Бъдете здрави, уважавани и обичани", написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени