FACEBOOK

Може да се кандидатирам за президент: Кобрата

„На този етап няма да влиза в политиката и ще продълба със спорта”, заяви пред bTV професионалният боксьор Кубрат Пулев.Той обаче не изключва обаче възможността след време да има своя партия, която евентуални би кръстил Велика България. Кобрата също така допуска и да се кандидатира за президент.

Припомняме, че от 19 минути първи писахме. за подобни негови амбиции още през 2018 г, а на 29 март т.г. съобщихме и за неочакваната му реч, която прилича на старт на президентска кампания.

Сега а въпроса дали би се кандидатирал за президент, Пулев отговори: "Защо не?". По неговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори.

Още през 2018 г. Кубрат влезе в движението Боянски клуб на проф. Божидар Димитров, но смъртта на историка сложи край на про-ГЕРБ проекта. На миналите избори Пулев получил депутатска оферта и от Слави Трифонов, която отказа. Европейският шампион по бокс неведнъж е споделял, че симпатизира на управляващата партия, а Бойко Борисов е сред хората, на които се възхищава.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени