FACEBOOK

Кубрат стартира президентска кампания?

Кобрата излезе с неочаквана реч във Фейсбук, която прилича на старт на кампания за изборите за държавен глава наесен. Кубрат Пулев, който месец след вота на 04.04 става на 40г. и вече може да се кандидатира за президент, представи цял манифест за текущата обстановка у нас.

"Обръщам се към Вас, уважаеми политици: Имам усещането, че Вашата битка, не е битка за справедливост! Компроматите, с които взаимно се заливате, нямат нищо общо с намирането на решения за по-доброто бъдеще на България. Не виждам нищо по-различно от ново драпане за власт и манипулативно лаене в ефир. Все неща, на които сме се нагледали, та вече чак ни се повръща”, започна обръщението си той.

„Всички Вие, които се борите за нашия глас: Стига евтини лъжи! Омръзнаха ни празните ви обещания, двуличието, безпринципните коалиции, задкулисните Ви договорки, долните Ви крадливи и алчни мераци, наглото Ви безочливо поведение.Къде Ви е достойнството бе хора, къде ви е честта, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към собствения Ви народ?!”, запита Пулев.

„Самозабравихте се, изгубихте се. Толкова сте объркани, че чак болни от алчност. Хронично болни. Вие се провалихте! Не се справихте с епидемиологичната криза и допуснахте хаос, паника и всеки да се спасява сам. Така и не успяхте да подобрите живота на вече 6-те млн. българи, а ги оставихте на самотек. Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ! Не го подлагайте на повече унижения!”, апелира боксьорът.

„Живейте Вие с 300 лева на месец! Живот ли ще е изобщо, или оцеляване”, каза още той по адрес на политиците.

„Уважаеми сънародници. Вярвам в мъдростта и силата на българския дух!

Не продавайте гласа си! Бъдете активни и изисквайте от тях резултати, а не само празни обещания”, призова гражданите Пулев. „Мислено съм с вас! Заедно сме силни!”, завърши обръщението си той.

Напомняме, че в края на м.г. Пулев претърпя шумна загуба от Антъни Джошуа. С това той постепенно приключва с професионалния бокс и най-вероятно влиза в политиката с цел да обере протестен вот, макар да демонстрира близост с премиера и кмета на София.  Подобно развитие има бившият боксов шампион Виталий Кличко. Още през 2018 г. Кубрат вече прави подобен опит, когато влезе в движението Боянски клуб на проф. Божидар Димитров, но смъртта на историка сложи край на про-ГЕРБ проекта.

На тези избори Пулев получил депутатска оферта и от Слави Трифонов, която отказа.

През 2019 г. той за пръв път присъства на ежегодния фестивал Сурва, провеждащ се в Перник, а маскарадните игри наблюдава в компанията на някои от първите дами на ГЕРБ.

Европейският шампион по бокс неведнъж е споделял, че симпатизира на управляващата партия, а Бойко Борисов е сред хората, на които се възхищава.

Двамата са близки приятели, като премиерът всяка година прави всичко по силите си, за да присъства лично на рождените дни, освен на мачовете на Кобрата, на които спортистът кани само най-отбраните си приятели. 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени