FACEBOOK

Къде няма да има вода в София на 19 октомври

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Христо Смирненски“ на 19 октомври 2021 г. (вторник), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Георги С. Раковски“, кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от №1 до №25, бул. „Васил Левски“ от №1 до №7;

- ул. „Георги С. Раковски“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Гургулят“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гургулят“ №18.

Във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Слатинска река“, ж.к. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на

- ул. „Слатинска река“ от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“;

- бл. 10, бл. 10 А (висока зона), бл. 5 и бензиностанция „Петрол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слатинска река“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени