FACEBOOK

И СЕМ ни трича заради Лена: Слави

"След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена", заяви във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов. Той посочи, че според съвета са нарушени "добрите нрави". Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 хил. лева на телевизията му 7/8. "Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”, пише шоуменът.

"Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира. Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам", коментира още Трифонов.

“Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, Българския център за джендър изследвания, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни", заключи Слави.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени