FACEBOOK

Измамници набират срещу пари кандидати за депутати от Български възход: Янев

Опити за финансови измами от името на партия "Български възход". Представящи се за свързани с политическата сила лица набират кандидат-депутати, алармира лидерът й Стефан Янев.

"Лица, които се представят за свързани с ПП „Български възход“ и твърдят, че са упълномощени, персонално от мен, да водят разговори и привличат хора, които да участват във формирането на партийните листи с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни избори. Обезпокояващо е, че в някои от случаите са поставяни определени условия, в това число и финансови", пише Янев във ФБ.

Лидерът на партията не изключва това да е опит за дискредитирането на младата формация.

"Категорично смятам, че това са абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора. Като български гражданин и български офицер, аз и ръководството на ПП „Български възход“ няма да допуснем подобно нещо. У нас има достатъчно партии, които “търгуват” и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия", допълва Янев.

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени