FACEBOOK

Изборите струват 60 млн., екостикерите: 300 млн.лв. – колкото 5 вота

Според Любен Дилов – син, вече депутат от ГЕРБ, изборите стрували 150 млн. лв. Не е ясно защо при цена на предишните от 60 млн.лв., официално цитирана тогава. Премиерът заяви, че са купени машини за 45 млн.лв., но това е еднократна инвестиция само за тези избори. За следващите машините просто ще си работят.

От гледна точка на пестеливостта, нека да припомним, че приетите със закон 2 седмици преди разпускането на позорния стар парламент екостикери ще струват на хазната и 3,7 милиона български шофьори 300 000 000 лв. в следващите 2 години. Държавата, кой знае защо, е поръчала на червения депутат 6-и мандат Петър Кънев и неговата семейна печатница почти двойно по-голямо от необходимото количество. С тези 300 млн. лв. могат да се направят 5 пъти избори в следващите 2 години.

Да не отваряме дума за странно защо двойно надутите цени на километър, които предварително плащаме за бъдеща работа на строителите на АМ Хемус. И там иде реч за стотици милиони лева надплащане, повече отколкото за екостикерите. Пък път няма. Само светлина в тунела!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени