FACEBOOK

Зарков, не Нинова, беше избран с най-много гласове за член на НС на БСП: Бърз факт

Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП сега, преди това деятел на партията Гергьовден, която е в коалиция с ГЕРБ на последните 5 избора, председателят на военната комисия на досегашния парламент, който уж не бил знаел, заедно с лидера си Нинова, за подготвяната от собственото им правителство сделка за покупка на нови Ф-16, коментира колегите си от НС на партията, които станаха министри. Оставяме настрана въпроса как може да морализаторства човек с три нарушения на чл.313 от Наказателния кодекс в лични декларации пред КПКОНПИ според собствените му признания в последваща декларация, които 19 минути настоява да бъдат наказани, но ето го коментара на възстановения от съда член на НС на БСП Кирил Добрев. Той припомня нещо просто и много важно - Крум Зарков, не Корнелия Нинова или Зафиров, е избраният с най-много гласове член на НС на БСП на последния конгрес на Столетницата:


"Тази сутрин един бивш кандидат за общински съветник от Гергьовден, а към днешна дата голям ръководител в БСП се разграничи от Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев и заяви, че с “действията си се самоизключиха от сърцата на българските социалисти”. Подобно изказване може да предизвиква в мен само и единствено съжаление, по простата причина, че тримата мои другари са едни от най - популярните лица както в БСП, така и в обществото.


Весела Лечева е печелила олимпийски титли, златни медали от световни и европейски първенства и е карала милиони българи да се гордеем с нейните постижения. Личните преференции и лична подкрепа, които получаваше Весела е далеч по - голяма от цялата листа на въпросния партиен водач.


Зарков е най- подготвеният юрист, с който БСП разполага. Автор на почти всички закони, които БСП е предлагала последните 4-5 години. Да припомня, че Зарков получи най-много гласове от Конгреса за член на НС, което го прави най- подкрепяната и консолидираща фигура в БСП.


За Гечев ще кажа, че беше младежки председател тогава, когато за БСП гласуваха десетки хиляди млади хора, а качествата му на специалист в земеделието го направиха председател на Национален съюз на земеделските кооперации в България въпреки БСП. Може би е хубаво човек първо да си даде сметка,да се запита какво е дал на партията и обществото и тогава да дава оценки".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени