FACEBOOK

Бонев лъже, вотът да е прозрачен: ВМРО

“Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за шеф на СОС са собствените му изявления“, обяви във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. “Всеки да разкрие как е гласувал за председател”, настоя той в навечерието на клетвата на Московска.

“Бонев заяви - „говорили сме с всички, без ГЕРБ“, визирайки кандидатурата си. Лъжа! С ВМРО не е говорил“, даде пример съветникът. „Интересно какво си е говорил с Възраждане, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа? ППДБ и СС ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец!?“, запита Контрера.

“Лидерът на СС каза също, че в общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби. Лъжа! Всичко се сканира и е достъпно в електронната деловодна система“, обясни той.

„Бонев твърди, че нямало да има чистка. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации“, обяви още Контрера.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени