FACEBOOK

Бойко е казал, че ще ни приключи: И. Бакалова

"Заплахи съм получавала по Барселонагейт”, заяви пред Nova бившата Мис България Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по казуса. “Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Бойко Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно", обяви тя.

Бакалова беше определена като ключов свидетел от шефа на АКФ Бойко Станкушев. “Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси - не е един, няколко са. Прокуратурата очевидно беше дълбоко приспана по политически причини и в момента се е събудила. Може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност“, заяви тя.

Самият Борисов отрече да познава Бакалова. "След като направихме съдебната реформа, стана явно модерно всеки, гледам и блоковете "Бойко Борисов, Бойко Борисов". Оставате ме бе, вече от 2 години не сме на власт, нямате ли си друга фигура, само това. Не познавам тази жена, какво да ви отговоря повече, как може да знае, който по никакъв начин, поне футбол да сме играли", попита бившият премиер.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени