FACEBOOK

Бизнесът пита кмета утре в 11 ч. на ул.Париж 1

Във вторник в 11 часа в прекрасната необарокова къща за срещи и дискусии на Столичната община на ул. Париж №1 (ъгъла с ул. Московска, точно до сградата на градското кметство), ще се проведе традиционната вече годишна среща на кмета на София Йорданка Фандъкова с малкия и средния бизнес. Поканени са всички представители на фирмите, които правят гръбнака на икономиката, както и в цяла Европа, където именно такива, а не гигантите са основа на националното стопанство.

За трета поредна година кметът застава в кръга, включително и буквално, на хората, които дават работа и правят парите на града, за да обсъдят заедно приоритетите в бюджета за идната година, дейностите, които са извършени и има тепърва да се осъществят, да коментират несвършеното и недовършеното.

Както и в предишните издания на дискусията, в центъра на обсъжданията ще бъде като съорганизатор и шефът на ресорната правителствена агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Мариета Захариева. Тя също ще има възможност да представи резултатите от работата на институцията, която управлява, и бъдещите козове за бизнеса, които предстои да бъдат раздавани по различните програми на Министерството на икономиката, както и шансовете за насърчаване на международното развитие на фирмите, които агенцията дава.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени