FACEBOOK

Без ГЕРБ и ДПС няма как: Денков

"Без ГЕРБ и ДПС няма как”, заяви премиерът Николай Денков след въпрос от социалните мрежи за това как той гледа на подкрепата от Сараите за кабинета. "Не е важно черна или бяла е котката, важното е да лови мишки", цитира китайска поговорка той.

 

“Бих приел подкрепа и от другите партии, но те са решили да бъдат твърда опозиция, много често агресивно антиевропейска. Много други решения могат да бъдат взети без ДПС. Но колкото повече подкрепа, толкова по-добре. Няма причини да се оплакваме от тази подкрепа, която имаме. Изключитлено важно е да бъдат приети промените в Конституцията и още няколко закона", допълни премиерът.

 

“Истинската оценка на министрите ще бъде според това, което са свършили. Ние се намираме в предизборна ситуация, партийните лидери се опитват да нахъсат техните избиратели”, посочи още премиерът, коментирайки думите на Бойко Борисов, според когото при ротацията в кабинета трябва да има ремонт на кабинета.

 

"Нямам основания за никой от минситрите да кажа, че не се справя", каза още Денков. Според  него в много министерства има икономически интереси, които трябва да бъдат пречупени. “Ние затваряме тези вратички, това си има отгласи в политическото пространство. Ако погледнете кои министри се критикуват, може да погледнете и какво се случва в техните министерства", призова той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени