FACEBOOK

Борисов се разведе с ДПС и Гешев, жени се по принуда за ПП: Андрей Райчев

„Иван Гешев стреля по всичко – няма приятели и неприятели”, заяви пред БНР социологът Андрей Райчев. “Прокуратурата нанася удар едновременно по ГЕРБ и по ПП”, коментира той.

„Гешев се чувства обиден от разпадането на едни съюзи, които е смятал за сигурни.  Прокуратурата обаче обединява своите противници и би трябвало да стане правителство между ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ”, подчерта социологът.

“ПП са обвинени в чудовищни престъпления по върховете си. На Борисов ще бъде поискан имунитета. НС пък гласува закон, че с 13 гласа се сваля прокурора. Това е война“, посочи Райчев.

„Разпадна се съюзът между ГЕРБ, ДПС и Прокуратурата. Възниква нов под западен натиск. Борисов се разведе с ДПС и Гешев, жени се по принуда за ПП. Той го прави, за да излезе от изолация, включително международна“, добави той.

„От записа се вижда, че ПП ненавиждат ГЕРБ и влизат в този брак насила. Какви шпиони на Путин ги накараха да говорят тези глупости? Това са оправдания на бездарници“, подчерта Райчев. Социологът смята, че партията на Петков и Василев се занимава с автоколонизация и сама предлага услугите си в чуждо посолство.

„Крайният резултат ще бъде нова електорална картина в България. Тези маневри не са безплатни. Въпросът е кой ще загива. В ГЕРБ не виждам процеси на разцепление. В БСП и ДПС – също. ДБ мъдро и умело излезе в периферията и чака. Жертвата ще бъде електоратът на ПП”, прогнозира социологът.

 

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени