FACEBOOK

Тройката с Фрост и Мос и останалите връзки на Джуд Лоу

Носителят на наградата БАФТА Джуд Лоу е роден и израснал в Лондон, 

но в крайна сметка заминава за САЩ. От самото начало актьорът 

е имал доста интензивни връзки. Както повечето знаят, 

той има и репутацията на измамник или на човек, който се 

среща с няколко жени наведнъж. И така, каква е историята 

с любовния живот на този блестящ актьор? С кого е бил, 

колко деца има и с кого е в момента? Нека разберем това, 

като надникнем в сложния любовен живот на Джуд Лоу!



Джуд и Сейди



Погледнете само това свежо лице! Джуд Лоу се запознава с английската актриса Сейди Фрост през 1994 г. Двамата работят по криминална драма и се влюбват силно един в друг. Сади си спомня: "Силата на любовта, която изпитвах към Джуд, и неговата силна амбиция ме караха да се чувствам неконтролируема."

Работата е там, че Сейди вече беше омъжена. В крайна сметка тя изоставя Гари Кемп от Spandau Ballet заради по-младия Джуд. По онова време той е едва на 19, а тя - на 25 години.

Официализиране на проекта

И Джуд, и Сейди са основни членове на "Примроуз Сет" - група шикозни партита в Лондон. Сред другите членове са моделът Кейт Мос, актрисата Патси Кенсит, дизайнерката Пърл Лоу и актьорите Юън Макгрегър, Джони Лий Милър и Рис Ифанс.

Любителите на партитата се ожениха на баржа в Лондон. Сейди не носеше обувки и грим и взе назаем тоалета на Кейт Мос за 21-ия ѝ рожден ден, създаден от Джон Галиано. Тази снимка на двойката е от филмова премиера.

Здравни проблеми на Сейди

Няколко промени в живота ѝ причиняват сериозни здравословни проблеми на Сейди Фрост. В началото кариерата на Джуд потръгва и тя се оказва "на дъното и изгубена" В мемоарите си тя си спомня: "Джуд често отсъстваше, а аз седях на дивана, напълнявах и бях обзета от натрапчивото чувство, че застрашавам любовта си. "

След раждането на първия син на двойката тя преживява и следродилна депресия. Това довежда до самонараняване, което кара новата майка да се чувства "празна".

Двойна неприятност

Заради начина им на купонясване се появиха много диви слухове за връзката на Джуд и Сейди. В крайна сметка групата The Primrose Set е известна с тежките си партита и големите вечери. Един от слуховете, който може да се окаже истина, е, че Джуд и Сейди са се сближили с дизайнерката Пърл Лоу и барабаниста на Supergrass Дани Гофи.

Очевидно Джуд се влюбва в Пърл, което предизвиква ярост у Сейди. Макар че Джуд отрече тази история, Сейди я потвърди, като каза: "Историята е вярна - въпреки че ми се иска да не е така. "

Близо до Кейт Мос

Сейди Фрост и Кейт Мос са близки приятелки от много години - поредният слух за Сейди и Джуд е, че са се забъркали със супермодела. Предполага се, че Сейди се е влюбила в Кейт, а Джуд е бил доста влюбен в нея. В книга от 2014 г. се казва: "Всички те се забавляваха заедно, спаха заедно. Животът им беше много бездушен. "

Интересно е, че Джуд Лоу е кръстник на дъщерята на Мос, Лайла Грейс. По-късно обаче той е освободен от задълженията си, когато се разделя със Сейди.

Преместване в Америка

Както при много британски звезди, за семейство Лоу настъпва време да се премести в САЩ. Към 2000 г. депресията на Сейди се завръща. Тя казва: "Колкото повече трябваше да общуваме на грандиозни вечери в Холивуд, толкова повече усещах, че самочувствието ми се изплъзва. "

В крайна сметка, след раждането на третото им дете, агентът на Сейди е подозрителен. Организирали са й оценка на психичното здраве и тя е избягала. В резултат на това актрисата е изолирана за един месец.

"Знаех, че нещо не е наред"

Към края на брака им здравето на Сейди отново се влошава. Джуд е сниман с други жени, а Сейди има отчаяна нужда от медицинска помощ. На наградите "Златен глобус" тя го пита дали я обича, но той не отговаря.

Сейди си спомня: "Скарахме се, счупихме няколко чаши. . . Саморазрушавала съм се, особено когато имах следродилна депресия. " Тя размишлява: "Колкото повече се тревожех за състоянието си, толкова по-вглъбена ставах в себе си и толкова по-малко внимание отделях на Джуд. "

Краят на пътя

След като се замисля за ситуацията, Сейди Фрост осъзнава, че Джуд Лоу е допринесъл за лошото ѝ психическо здраве. В документите за развод тя обвинява съпруга си, че е влошил състоянието ѝ. По време на брака си Сейди е търсила лечение за депресия общо три пъти.

Двойката от "Примроуз Сет" е в края на пътя си и бракът им е официално разтрогнат през 2003 г.

Прегръдка с холивудски звезди

Добре, да се върнем към Джуд! Когато се разделя със Сейди, актьорът не губи време и се сближава с други жени. През 2003 г. е забелязан да флиртува с младата актриса Скарлет Йохансон. Актрисата, която днес е истинска филмова звезда, тогава е едва на 19 години и се насочва към роли на възрастни. В същото време Джуд е на 31 години.

Очевидно Джуд и Скарлет са се сближили в тих ъгъл на хотел Dorchester в Лондон. Всъщност на всички снимки на двойката от онова време те със сигурност изглеждат доста смешни.

Зашеметяващата Сиена Милър

Следващата голяма връзка на Джуд Лоу след раздялата със Сади Фрост беше с британско-американската актриса Сиена Милър. Двойката се запознава по време на снимките на романтичната драма Alfie от 2004 г., където Ло играе женкар, а Милър - нестабилна жена. Това беше големият пробив на Сиена и доведе до всякакъв вид внимание на пресата.

Разводът на Джуд и Сейди все още не е потвърден, когато в пресата се появяват снимки на Джуд и Сиена. И двамата актьори бяха предпазливи, когато бяха попитани един за друг, а Джуд коментира. "Изглежда, че в момента ще напишат всичко. "

Когато в крайна сметка потвърдиха, че се срещат, Джуд Лоу и Сиена Милър се превърнаха в "най-популярната" двойка. Папараците следват привлекателната двойка навсякъде, а списанията се спират на тоалетите и местонахождението им.

Сиена Милър беше доста неизвестна преди да се събере с Джуд, така че стана известна най-вече като новата му приятелка. Съчетанието на английския традиционализъм и бохемския стил на двойката ги превръща в идеалната двойка за модните списания и списанията за знаменитости. Разбира се, това в крайна сметка се отрази на работата.

Джуд задава въпроса

През 2003 г. Джуд Лоу открито отрича, че има връзка с колежката си Сиена Милър. Само една година по-късно обаче актьорът пада на колене и я моли да се омъжи за него. Звездата предложи на Коледа с огромен диамантен пръстен.

Въпреки че всичко това звучи прекрасно, красивата звезда е забравил да уведоми бившата си съпруга. Това означава, че бедната Сейди е разбрала, че бившият ѝ съпруг планира да се ожени отново - от децата си! Не е изненадващо, че тя не е доволна.

Афера с бавачката

Може би най-известният факт за любовния живот на Джуд Лоу е, че той е имал връзка с бавачката на децата си. Дейзи Райт продава историята си на таблоиден вестник, като разкрива всички подробности за престоя си с холивудската звезда.

Очевидно двамата са се събрали, докато той е снимал филм в Ню Орлиънс. За негово съжаление Дейзи си води дневник. Още по-лошо, Дейзи Райт твърди, че едно от децата на Джуд ги е хванало заедно. Както може да се очаква, това беше огромна история за знаменитости.

"Дълбоко се срамувам"

Вместо да отрече аферата си с бавачката на децата си, Джуд Лоу излезе с изявление за действията си. През 2005 г. звездата казва: "След съобщенията в днешните вестници искам само да кажа, че дълбоко се срамувам и съм разстроена, че съм наранила Сиена и най-близките ни хора. "

Той продължи: "Искам публично да се извиня на Сиена и на семействата ни за болката, която съм причинил. Няма оправдание за действията ми, за които искрено съжалявам. "

Любовният плъх

Оттогава Джуд Лоу е известен като любовен плъх, женкар и разбивач на сърца. Бедната Сиена Милър трябваше да се справя с огромно медийно внимание, докато скърбеше за връзката си. В годините след това обаче Джуд твърди, че е имала афера с Даниел Крейг по време на годежа им. Да съжалявам, какво?!

Джуд също така заяви, че се радва, че е бил разкрит в такъв голям мащаб. Той каза: "Не искам никога повече да изпитвам тази болка, това разстройство, това объркване, това унижение. "

"Бях в голям шок"

Що се отнася до Сиена, тя наистина се бореше. През 2021 г. актрисата разказа за стресиращото преживяване, като заяви, че е блокирала цели шест седмици.

Тя каза: "Беше наистина трудно. И другото е, че това беше в разгара на цялата папарашка лудост и в Лондон, където имаше епидемия от лошо поведение. Те знаеха къде ще бъда всяка вечер. " Тя продължи: "Бях в такъв шок от всичко това. А аз наистина едва започвах. Бях само на 23 години. "

"Моногамията е странно нещо"

Както може да се очаква, Сиена Милър отмени годежа си с Джуд Лоу, след като той имаше афера с бавачката на децата си. Всъщност обаче двойката все още не се е разделила. Всъщност през 2006 г. Сиена дава интервю, в което предполага, че всичко е било наред.

Тя споделя пред едно списание: "Не знам, моногамията е нещо странно за мен [. . . ] Това е надценена добродетел. " След като се сблъсква с ответни реакции, тя уточнява: "Аз съм много моногамен човек"

Забелязано в града

В крайна сметка бившата двойка се раздели през 2006 г. и Джуд беше свободен и готов да се сгоди. През 2007 г. актьорът е свързван с много големи имена. Говори се, че се среща с актрисата Линдзи Лохан, но не се появяват техни снимки. След това се предполага, че е имал връзка с колежката си Натали Портман (на снимката вляво).

След това Джуд е свързван с редакторката на американско списание Ким Хершов, а след това с германския модел и актриса Сюзън Хоке. И накрая, според слуховете той се среща с колежката си Камерън Диас (на снимката вдясно).

Целувка с Кимбърли Стюарт

През 2008 г. Джуд Лоу е заснет да се целува със светската дама Кимбърли Стюарт в Лондон (на снимката). Моделът и дъщеря на рокаджията Род Стюарт е видяна с актьора в нощен клуб в Есекс.

През 2008 г. Кимбърли Стюарт е забелязана и с Рис Ифанс (на снимката), който е бил член на групата Primrose Hill Set с Джуд Лоу и Сейди Фрост. Освен това по това време уелският актьор Рис се среща и със Сиена Милър. Толкова много драма!

Влюбен в Лили

През 2008 г. Джуд Лоу има връзка с английския модел Лили Коул. Червенокосата красавица е забелязана да напуска апартамента на актьора, което предизвиква интереса на таблоидите. Моделът е работил с много водещи марки и е украсявал страниците на най-добрите модни списания. По онова време тя е на около 20 години, а Джуд - на 35.

През следващата година Лили Коул се снима в първия си филм. След това се омъжва за Куаме Ферейра и през 2015 г. ражда дъщеря си Уайлд. Тази година Лили се обяви за хомосексуална.

Запознайте се със Саманта Бърк

Джуд Лоу е зает човек и в любовния му живот винаги се появяват нови герои, които често се припокриват. Когато актьорът снима филм в Ню Йорк, той се запознава със сервитьорката от Hooters Саманта Бърк. Двойката прекарва една седмица заедно, преди Джуд да отпътува обратно за Англия.

Говорейки за аферата им през 2009 г. , Саманта казва: "Знаех, че връзката ни няма да продължи. И аз нямах нищо против това. " Уви, тя открива, че е бременна с детето на звездата.

Бебе номер четири

Когато новината за четвъртото дете на Джуд Лоу изтече в пресата, екипът му направи изявление. Те заявиха: "Това е изцяло личен въпрос и няма да бъдат правени други изявления. " След това звездата поискала тест за бащинство, което разстроило Саманта и семейството ѝ. Те поискаха от него да се държи като "английския джентълмен", както очакваха. Ха!

В крайна сметка Джуд и Саманта постигат финансово споразумение, което продължава, докато София навърши 18 години. Освен издръжката на детето, Джуд плаща и училищни и медицински такси.

Третият път е чаровен

Невероятно, но през 2009 г. Сиена Милър и Джуд Лоу решават да опитат отново. Очевидно двамата са били на Бродуей по едно и също време и са решили да опитат отново. И така, докато Саманта посрещаше бебето София, Джуд се влюбваше в Сиена.

Двойката е заснета в Барбадос по време на Коледа (на снимката горе вдясно) с трите по-големи деца на Джуд. Двамата прекараха заедно и Деня на благодарността и бяха видени да яздят кон с каляска в Сентръл парк.

"Беше лош момент"

Връщайки се назад, Сиена казва, че връзката ѝ с Джуд Лоу е била "лошо подбрана" Започва да се занимава с актьорство, когато се запознава със звездата, и става известна като негова приятелка. Тя споделя пред едно списание: "Влюбих се в някой много известен човек и това се превърна в история - беше лош момент. "

Тя продължи: "Прекарах си страхотно, но щеше да е хубаво това да не се беше случило, преди да стана известна с нещо друго. " През 2009 г. прекъсва актьорската си кариера заради вниманието на пресата.

В началото на 2011 г. Джуд Лоу и Сиена Милър прекратяват връзката си. . . отново. Същата година Джуд е забелязан с първата си съпруга Сейди Фрост на сватбеното тържество на Кейт Мос и Джейми Хинс. Двойката се е оженила предишния ден в "рокендрол брак с гръм и трясък"

Възхитително е, че Рафърти Лоу е бил уредник на церемонията на Кейт Мос. Той услужливо насочи гостите към местата им и раздаде реда на обслужване. Това не ни звучи като рокендрол!

Друга сладка съзвезда

През 2012 г. Джуд Лоу има нова връзка с една от звездите си. Този път това е английската актриса Рут Джоунс, носителка на две награди "Оливие" и "Златен глобус". Двойката е забелязана за първи път в лондонския клуб Groucho (на снимката вляво).

След това двамата бяха видени да се разхождат по плажа Венеция, облечени в доста съмнителни тоалети. Очевидно през това време Джуд дава на Рут да чете роман. Сега, през 2021 г. , тя казва, че той я е вдъхновил да създаде филма по книгата.

Среща с повече модели

След като връзката му с Рут Уилсън приключва през 2013 г. , Джуд Лоу отново е свързан с красив млад модел. Алисия Раунтри започва кариерата си на модел на 17-годишна възраст. По времето, когато се запознава с Джуд, тя е на 26 години, а той - на 40.

Алисия Раунтри е мавританка и е подписала договор с Elite, както и с други водещи агенции. Работила е и като модел за Victoria's Secret. Сега тя е съсобственик на The Tartinery - френски ресторант за сандвичи в Ню Йорк. Тя открива заведението през 2010 г.

Коя е Катрин Хардинг?

Следващият участник в любовната въртележка на Джуд Лоу е ирландската певица Катрин Хардинг, понякога известна като Кат Кавели. Певицата се запознава с Джуд по време на едно нощно излизане в Лондон, а след това се присъединява към него за шест седмици на снимки в Чешката република.

По онова време Кат е на 23 години, а Джуд - на 41. Това я прави по-близка по възраст до сина на Джуд, Рафърти! Изненада, изненада, тази връзка доведе и до още едно дете за Джуд Лоу. По-късно Кат участва в предаването The Voice.

"Това просто се случи"

Кат Кавели и Джуд Лоу прекратяват връзката си преди раждането на дъщеря им. Джуд разказва пред пресата: "Запознахме се в един бар в Сохо и си допаднахме. Не съм планирала да имам бебе. Просто се случи. " Кога ще се научи този човек?!

Изявлението, публикувано от екипа му, гласи: "Мога да потвърдя, че Джуд Лоу и Катрин Хардинг очакват дете през пролетта. Въпреки че вече нямат връзка, и двамата са отдадени изцяло на отглеждането на детето си. "

Джуд се среща с Филипа

Жената, която Рейчъл Бурлие вижда с Джуд Лоу в пресата, е русата бизнес психоложка д-р Филипа Коан, известна като Пипа. Очевидно двойката се е запознала през 2015 г. чрез общи приятели. Както обикновено се случва с Джуд, Филипа е с 15 години по-млада от него.

За първи път двойката беше видяна заедно на фестивала Hay, където Джуд изнесе концерт заедно с редица знаменитости. Двамата минаха заедно по червения килим, привличайки вниманието на пресата. Очевидно на Джуд му харесва, че Пипа не е в света на шоубизнеса.


15 години след първата си сватба със Сейди Фрост Джуд Лоу се ожени за втори път. Двамата с Пипа се венчаха в кметството на Стария Мерилебон през 2019 г. на скромна церемония. Както се очакваше, двойката изглеждаше изключително елегантно в сватбените си тоалети.

"Много, много съм щастлив"

Джуд Лоу казва за Пипа: "Тя е моя и на никого другиго. Много, много съм щастлив. Връзката ни е много лична и мисля, че част от факта, че работи толкова добре, се дължи именно на това"

Разбира се, сега Пипа е мащеха на петте деца на Джуд. Когато през 2020 г. го попитаха дали ще има още, той отговори: "Защо не? Имам голям късмет, че съм обвързан с човек, в когото съм лудо влюбен. Идеята да имаме още деца би била просто прекрасна. ".

Той е баща - отново!

И точно по този начин Джуд Лоу стана баща за шести път. През 2020 г. той се появи в телевизионен ефир с Джими Фалън и небрежно коментира, че е посрещнал бебе по време на локдауна. Той описа пристигането като "наистина прекрасно" и каза, че двамата с Пипа са се чувствали "благословени" да "свият гнездо" заедно.

Досега двойката не е разкрила никаква информация за новия си снопче радост. Въпреки това те са били забелязвани да се разхождат като семейство.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени