FACEBOOK

Ето всички жени на Брад Пит, стартира с 2 афро

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с Джулиет Люис, но това не е истина – преди нея има няколко дами в леглото му, а първите от тях са афроамериканки. Ето и пълния списък на най-желания мъж в света:


Синита Малоун



80-те изглеждат като антична история от 2022 г., но именно тогава е стартът на разбивача на сърца Брад Пит – тогава Тoy Boy или Момче - играчка. Синита е първата му сериозна връзка, която продължава от 1986 до 1988 г. Двамата си я спомнят като „голяма забава”! Като участничка в риалити Синита разказа: „Беше красив със смайващо тяло. Излизахме две години. Беше забава – беше токова млад и толкова сладък”.



Робин Гивънс



Легендарна е историята как Майк Тайсън – новият световен шампион по бокс се прибира вкъщи и заварва в своето легло жена си с неизвестния още тогава неин колега Брад Пит. Така разбира за тяхната история, която върви от 1986 до 1987 г. Не е ясно дали е бил на съперника си един, но ако съдим по лицето на Брад – едва ли. Още повече, ако е разбрал, че и той изневерява на тогавашната си половинка с Робин Гивънс. Чарът на Брад явно е сломил жестокостта на щурака Майк Тайсън, който така и не го пребива.


Шалейн МакКол



През 1987 г. Брад изневерява на афроприятелката си и с първата от блондинките, които тепърва ще бележат живота му – Шалейн МакКол, която все някой сигурно ще си припомни от участието й в леендарния и класически сериал Далас. Няма да се сетите, че и самият Брад Пит играе неголямата роля на неин приятел в 4 епизода на тв поредицата. Това ги сближава и ги вакрва в леглото. Историята им трае от 1987 до 1988 г. Когато се срещат тя е само на 15, а той – на 21, което някой би видял и като нарушение на закона. Особено в онези строги времена преди 35 години, когато нравите не бяха разкрепостени като сега.



Кристина Епългейт



През 1989 г., изоставил трите си едновременни гаджета, Брад се оказва в прегръдките на Кристина Епълнгейт. Тя даже го води като свой кавалер, за да официализира връзката им на култовите в онази епоха MTV! Тя коментира години по-късно, че съжалява, понеже е била незряла, за да оцени мъжа до себе си. Той също бил несериозен.

Джил Шоелен



Първата наистина сериозна връзка на сърцеразбивача е с Джил Шоелен, с която се срещат на снимачната площадка на филма на ужасите Cutting Class през 1989 г. Той е толкова влюбен, че даже й предлага брак, поднася пръстен. Любовта им е трескава, но трае само 3 месеца. Тя му изневерява с режисьор, който я взема в следващия си филм. Това е важен урок за Брад Пит – за първи път той губи в любовната игра и е измамен.

И. Джи Дейли



И. Джи Дейли е попзвезда и актриса, когато се срещат с Брад Пит. Хубавицата озвучава филми, а той иска да се утеши от раздялата с Джил. Нещата помежду им не се получават, а днешните й коментари за него са в стил: „Гроздето е кисело, понеже е високо”.


Джулиет Люис



Първата медийно известна връзка на Брад Пит е с нашумялата от независимите филми – много хитови през 90-те години и особено в първите години от това десетилетие, Джулиет Люис. Той я сваля, а тя е поласкана – красавецът е на 27, а тя е само на 17 години.
„Странно ми е, че хората още се интересуват как преди толкова много време сме били заедно 4 години. Тогава бях тийнейджърка. Беше като в минал, отдавна минал друг живот. Бях гимназистка, беше приятно, чудесно, любов и забавление, а той беше умно момче. После приключихме. А той стана невероятно известен”.


Джина Дейвис



Кариерата на Брад Пит потръгва истински след малка, но запомняща се роля в хитовия филм Телма и Луиз. Независимо, че съпругът на Джина Дейвис е режисьор, двамата имат роман на снимачната площадка, или по-точно тайно около нея, а той е много горд, защото тя е първата жена от холивудската А-група в леглото му. Това става точно преди 30 години. Жените от цял свят се влюбват в лицето и тялото на младия каубой от екрана. По ирония на съдбата, тогава Брад е в сянката на съквартиранта си Джейсън Пристли. А именно той, който буквално им е светил с Джина, е и източникътна информацията за тяхната опасна връзка.


Tанди Нютън



Следващата бройка на Брад Пит го среща на терена на легендарния филм Интервю с вампир, в който той се целува с Том Круз. Двамата с Танди Нютън са заедно около година и никога не са коментирали връзката с възгласа: „Оставете ни на мира”. Запазват приятелски отношения и до днес.

Джитка Полодек



Чешката моделка с трудна фамилия и смешно лично име Джитка Полодек има кратка връзка с Брад през 1994 г. Никой не би разбрал за романа им, ако той не я беше взел на премиерата на може би първия си култов филм със силна негова роля Легенди за страстта. Джитка признава в интервю години по-късно: „Бяхме щастливи, но истината е, че той още беше влюбен в Джулиет Люис”.



Годеж: Гуинет Полтроу


Джулиет е забравена, когато на снимките на филма Se7en Брад Пит се влюбва за първи път в добро момиче. Нейното име е Гуинет Полтроу, тя е от добро семейство и с обещаваща кариера в киното, което е семеен бизнес във фамилията й, а годината е 1995 г. С нея идва истинската слава на Пит в светските среди и той става мегазвезда. А е и на кралете на любовта. Споделя в интервю чувствата си: „Тя е ангел, любовта на живота ми”.
Той й поднася годежен пръстен. Това обаче разваля магията. Седем месеца по-късно двамата се разделят. Остават обаче приятели. „Бях влюбена в него. Беше прекрасно и сладурско”, споделя години по-късно тя за романа с Пит.


Клер Форлани



Поотчаян след загубата на Гуинет Полтроу, Брад Пит се отдава на афера с английската актриса Клер Форлани. Тя е лице на L’Oréal, една от 100-те най-секси жени в списъка от 2001 г. Двамата се срещат на терена на филма Meet Joe Black. Тя е негова дама на 50-ите награди на актьорската гилдия, като така институционализират връзката си пред публиката. Но романът не е дълготраен.

Брак: Дженифър Анистън



Брад Пит намира истинската любов, когато среща Дженифър Анистън. Забавното е, че това е организирано от техните агенти, които искат да направят пиар на звездите си. 2 години по-късно ужкимският роман е толкова реален, че за първи път актьорите минават под венчило през 2001 година.


„На първата ни среща и двамата бяхме настроени странно – беше си пиар лудост. Обаче се оказа много приятна и лесна вечер. Забавлявахме се много. Харесахме се истински”, спомня си Дженифър.


Тя се влюбва в Брад: „Той е голямата любов на живота ми естествено. Между нас винаги е имало нещо специално. Което не спасява в целия този хаос, в който живеем. Много е готин като човек, брилянтен, чудесен, твърд в бизнеса, мил с всички, интересуващ се от всеки”, споделя тя дълго след раздялата им.


В някакъв момент обаче бракът им се превръща в рутина и той започва да се изнервя: „Позирахме пред камерите щастливи, но по-често се преструвахме, че семейството ни е нещо, което не беше”.


Разводът им прозвучава като шок за света и техните общи фенове. За всики, които вярват, че даже в Холивуд е възможна истинска любов, основана на реални чувства.


Двамата успяват да се разделят не само като приятели, но и да поделят немалкото си имущество безшумно и справедливо, което няма да се случи при следващата му раздяла.


„Ще обичам Брад до края на живота си. Той е фантастичен мъж”, гласи коментарът на водолейката Дженифър. Която винаги е готова да го приеме отново.

Mарион Котияр



Ако се вярва на пресата, повод за раздяата на Брад и Анджелина е френската актриса Марион Котияр, която той среща на снимки. Тя винаги е отричала това, а връзката им беше потвърдена от колегите им от терена. Иронията на съдбата е, че Анджелина е половин французойка, биологичните деца на двойката са родени в Ница, защото край столицата на Ривиерата двете суперзвезди живееха заедно.


Попитан за Марион от GQ, Брад не отрича, но минава на още по-интересна тема, своято терапия, с която признава зависимостта си от алкохола. „Обичам я, обичам я тази терапия”, признава той.

Никол Потуралски

Немската моделка Никол Потуралски е последната засега известна приятелка на Брад Пит. 27-годишната красавица е в отворен брак и е идеална компания за сингъла. Двамата се оказаха ваканцуващи заедно, което тя сподели на своите 200 000 последователи в Инстаграм и така светът разбра за връзката й с хубавеца.


Брак: Анджелина Джоли


Най-вероятната причина за разпада на перфектния брак на Брад Пит с Дженифър Анистън е срещата му на снимки с Анджелина Джоли. Двамата се оженват чак през 2014 г., 2 години преди да се разведат, но спят от 2004 г. Минават под венчилото, след като са добили 6 деца – собствени и осиновени.„


„Това му е най-секси качеството, и за мъж изобщо, да приема бащинството насериозно”, коментира дори след грозната им раздяла, неприключила и до днес с подялбата на имуществото им за стотици милиони красавицата.


„Бях много щастлива с Брад. Той е истински джентълмен. Има хубав баланс да бъде хем изключителен, велик, любящ баща, много, много интелигентен, при това физически истински мъж”, споделя в интервю тя, докато са женени.


Когато настъпва раздялата тя го обвинява, че при това обаче е бил алкохолик, че е имало истински битки в имението на Джоли – Пит. Накрая го измами, като продаде своите 40% от него и прочутата му изба на руски олигарх, които вероятно сега са блокирани поради войната или поне така е редно да бъде.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени