FACEBOOK

Не управление, а видеоигра: затварят кина за 100 в молове с 30 000 души в неделя, също училища и театри, но не и дискотеки

Това, „което имаме като“ управление, повече прилича на видеоигра с тази неприятна особеност, че тя е с нашите истински животи. Колко умно е човек да затвори кино за 100 души в мол, в който са събрани 30 000 – какъв ефект по-точно той очаква?!

Какъв ефект очаква, като затвори театър с 300 или 500 места, при положение, че часове след обявяването на короната у нас 7000 бяха нагъсто събрани на технопарти и то от бая държави?! А дискотеките си работят ли работят – какво значение, че сме затворили училищата и университите – то публиката е същата, но пък в клубовете се смесва много по-качествено, без дистанцията, която се препоръчва да се спазва от 1 – 1,5 метра?! И протест не може, ама танци – давай!

Интересно е, след като шефът на отделение в Инфекциозната болница доц.д-р Мангъров най-отговорно заяви пред държавната телевизия, че случаите на коронавирус не са от събота, а от седмица, та и никой не отрече, поради каква причина по-точно се остави уикендът да събере в молове, дискотеки и на традиционните осмомартенски партита милиони хора, вместо в без друго лошото време веднага да бе обявена забрана, както е било редно, и да не се рискува здравето на всички тези хора?!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени